Obchodní
Soukromé
EURbez DPH
Všecaret down icon
cart icon
Košík
Všecaret down icon

Optimise Your Downtime. Maintain and improve your efficiency with products to calibrate, automate and repair.

Při vstupu do období Letního odstavení můžete provádět práci, která se liší od normy, aby bylo zajištěno, že po zbytek roku budete pracovat na plný výkon. Společnost Distrelec vám může pomoci využívat dobu odstavení co nejefektivněji a ušetřit tak čas, energii a peníze.

Tools

Sestavujte, opravujte a šetřete jako nikdy předtím

Využijte dobu odstavení na maximum díky vyhodnocení toho, co potřebujete k opravě a údržbě, ale také toho, co můžete zlepšit. Díky širokému sortimentu a velkému počtu nových produktů zaměřených na opravy, vylepšení a údržbu jsme s vámi od prvních kroků odstavení.

Ten správný nástroj může znamenat obrovský rozdíl – a naše portfolio produktů RND sází na nejlepší kvalitu, dostupnost a náklady.

Invested money

Investujte do budoucnosti

Možná je nejvyšší čas aktualizovat – ať už vám přijde vhod prediktivní systém údržby, zajišťující maximální dobu provozuschopnosti a minimalizování budoucích odstávek nebo zvýšení míry automatizace, která vám ponechá více času na inovaci.

Najdete zde tisíce nových produktů, díky kterým je společnost Distrelec místem nejnovějších technologií. Všechny potřebné produkty najdete na jednom místě, a tak při optimalizaci vaší firmy šetříme váš čas a práci.

Shield

Bezpečnost především

Bezpečnost především: při hodnocení procesů nezapomeňte na kontrolu bezpečnostních pokynů a tipů. Seznamte se s produkty v oblasti bezpečnosti práce, plně v souladu s platnými předpisy – jak na poli osobní, tak funkční bezpečnosti.

Handshake

Na vaší straně

S námi jako partnerem s místní zákaznickou podporou máte okamžitě k dispozici ty správné produkty a know–how, potřebné k provádění údržby a upgradů. Toto léto se svěřte společnosti Distrelec, která vám dodá vše, co potřebujete ke zlepšení efektivity během odstávky. Podívejte se na naši rozsáhlou nabídku produktů.